Diskställ ikea

Disktillbehör – diskställ, bestickställ och diskborstar – IKEA

Disktillbehör – diskställ, bestickställ och diskborstar – IKEA

Disken kan bli ett uppdrag för hela familjen om ni hjälps åt med hjälp av våra praktiska disktillbehör. Diskställ, bestickställ och färgglada diskborstar bidrar …

Gör vardagssysslorna lite snabbare och smidigare med vårt sortiment av disktillbehör. Disken kan bli en trevlig aktivitet för hela familjen med hjälp av våra praktiska disktillbehör som bestickställ, köksrullehållare, kökshanddukar och diskborstar.

KVOT Diskställ, förzinkad – IKEA

KVOT Diskställ, förzinkad. Kan fällas ihop för att spara plats.

RINNIG Diskställ, dubbelsidigt, 40×31 cm – IKEA

RINNIG Diskställ, dubbelsidigt – IKEA

RINNIG Diskställ, dubbelsidigt. Det här diskstället är dubbelsidigt, så du kan välja att antingen låta vattnet rinna direkt ner i diskhon eller samla upp det och hälla ut senare.

ORDNING Diskställ, rostfritt stål, 50x27x36 cm – IKEA

ORDNING Diskställ, rostfritt stål – IKEA

ORDNING Diskställ, rostfritt stål. Rymmer även större tallrikar, med diameter 32 cm.

KUNGSFORS Diskställ – IKEA

KUNGSFORS Diskställ. Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring som ger svängrum åt alla kreativa hemmakockar.

LILLHAVET Multifunktionellt diskställ, antracit – IKEA

LILLHAVET Multifunktionellt diskställ, antracit Det mångfunktionella diskstället LILLHAVET kan placeras över diskhon eller tillsammans med avrinningsbrickan på bänkskivan. Den mjuka beläggningen stoppar rost och tål att användas till disk i många år.

HULTARP Diskställ, svart – IKEA

HULTARP Diskställ, svart Smarta lösningar för att skapa mer arbetsyta på bänken och ha dina saker nära till hands – det är syftet med serien HULTARP. Tillsammans med ett traditionellt uttryck som ger en varm känsla till ditt kök. Kan hängas på väggen eller ställas på bänkskivan.

FLUNDRA Diskställ, vit – IKEA

FLUNDRA Diskställ, vit. Få plats med mycket disk på liten yta. 9 glas kan sättas på utsidan av diskstället.

RINNIG Köksredskap-/tallrik-/diskställ – IKEA

RINNIG Köksredskap-/tallrik-/diskställ – Spara till inköpslista(n) – IKEA

RINNIG Köksredskap-/tallrik-/diskställ. Det här diskstället är dubbelsidigt, så du kan välja att antingen låta vattnet rinna direkt ner i diskhon eller samla upp det och hälla ut senare. Läs mer om produkten

Keywords: diskställ ikea, ikea diskställ, disktrasehållare ikea, hållare disktrasa ikea, diskbalja ikea, rullbart diskställ ikea, diskmedelsbehållare ikea, diskställ nappflaskor ikea, diskmedelspump set ikea