Ikea bror skåp

BROR Skåp med 2 dörrar, svart, 76x40x66 cm – IKEA

BROR Skåp med 2 dörrar, svart – IKEA

BROR Hylla, 85x55x190 cm · BROR planeringsverktyg · BROR Hylla, 65x55x190 cm · BROR Hylla med skåp/lådor, 170x40x191 cm · BROR Hylla, 65x40x190 cm · BROR Skåp med …

BROR Skåp med 2 dörrar, svart. En riktig tuffing – ett stadigt förvaringssystem som tål fukt, smuts och tung last. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och med ett rakt formspråk som gör att det passar överallt.

BROR Skåp med dörrar, svart, 85x40x191 cm – IKEA

Alla BRORdelar. BROR en av våra många förvaringshjältar. Våra förvaringssystem och hyllor för garaget är flexibla och kan byggas ut eller …

BROR Skåp med dörrar, svart, 85x40x191 cm Detta rejäla skåp tål fukt och smuts samtidigt som det håller ordning på dina saker. Stängd förvaring döljer röran och ser till att det är snyggt i garage, kök och hall. Kan användas i fuktiga utrymmen inomhus.

BROR Hylla med skåp, svart, 85x40x110 cm – IKEA

BROR Hylla med skåp, svart, 85x40x110 cm. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och robust nog för att tåla fukt, smuts och tung last.

BROR Hylla med skåp, svart, 85x40x190 cm – IKEA

BROR Hylla med skåp, svart, 85x40x190 cm. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och robust nog för att tåla fukt, smuts och tung last.

BROR system – IKEA

BROR system – IKEA

Håll ordning i garaget med industrihyllor. BROR är ett starkt, robust och praktiskt hyllsystem som kan förvara nästan vad som helst. Det kan även bära upp påsar med betong (Ja, det är vad vi testat det med). Kolla in våra färdiga kombinationer eller designa din egen.

BROR serie – färdiga kombinationer – IKEA

BROR serie – färdiga kombinationer – IKEA

BROR är vårt tunga garageförvaringssystem med metallhyllor och rack som gör det tunga arbete det var utformat för att göra – det enda som inte är tungt är dess prislapp. Besök IKEA online och lär känna vårt starka, robusta och praktiska förvaringssystem idag.

BROR förvaringssystem som tål tuffa tag. – IKEA

BROR hyllplan har testats för att klara tung belastning. Det är en rejäl möbel inspirerad av klassiska industrimöbler och står emot tål fukt, smuts och tung last.

BROR Hylla med skåp, svart, 170x40x190 cm – IKEA

BROR Hylla med skåp, svart, 170x40x190 cm Det här förvaringssystemet är vår tolkning av heavy metal – stadigt, tåligt och flexibelt. Dessutom enkelt att montera, komplettera efter behov och robust nog för att tåla fukt, smuts och tung last. Perfekt för stora tunga saker som verktyg och böcker.

Ordna din garageförvaring med BROR – IKEA

Ordna din garageförvaring med BROR – IKEA

Kolla in vår garageförvaring och garagehyllenheter för smart och flexibel förvaring som gör det mesta av ditt utrymme. Se hur vårt breda sortiment med olika stilar och storlekar kan matcha alla dina behov och stilar. Besök IKEA online och planera din egen förvaringslösning idag.

Keywords: ikea bror skåp