Ikea ulltäcke

Ulltäcken – Täcken med ullfyllning – IKEA

Ulltäcken – Täcken med ullfyllning – IKEA

Ulltäcket RÖDKÖRVEL är gjort av tyg i ren bomull och fyllt med mjuk, skön ull – naturmaterial som andas och låter luft cirkulera så att du känner dig bekväm och …

Köp ulltäcken hos oss! Våra täcken med ullfyllning håller dig torr hela natten. Köp dem online eller i något av våra varuhus.

RÖDKÖRVEL Täcke, svalt, 150×200 cm – IKEA

Ulltäcken. Naturlig ull har goda värmeisolerande egenskaper. Den absorberar fukt väl samtidigt som den känns torr att ta på. Som fyllning bidrar ull till …

RÖDKÖRVEL Täcke, svalt, 150×200 cm Tyget av bomull andas och håller dig behagligt torr, medan fyllningen av ull känns mjuk och skön. Njut av en jämn sovtemperatur och ett täcke som är väldigt lätt att sköta. Ett svalt täcke i mjuk bomull fyllt med 100% ull. Täcket kan tvättas i maskin på 40°C.

RÖDKÖRVEL Täcke, varmt, 150×200 cm – IKEA

Fibertäcken Duntäcken & fjädertäcken Ulltäcken Tyngdtäcken Babykuddar & babytäcken. Alla gillar en viss typ av täcke. Några av oss vill ha ett varmt och …

RÖDKÖRVEL Täcke, varmt, 150×200 cm Tyget av bomull andas och håller dig behagligt torr, medan fyllningen av ull känns mjuk och skön. Njut av en varm jämn sovtemperatur och ett täcke som är väldigt lätt att sköta. Ett varmt täcke i mjuk bomull fyllt med 100 % ull. Täcket kan tvättas i maskin på 40°C.

RÖDKÖRVEL Täcke, svalt, 240×220 cm – IKEA

Relaterade kategorier. Fibertäcken Duntäcken & fjädertäcken Ulltäcken Tyngdtäcken Babykuddar & babytäcken. Sov gott med ett skönt fibertäcke av polyester.

RÖDKÖRVEL Täcke, svalt, 240×220 cm Tyget av bomull andas och håller dig behagligt torr, medan fyllningen av ull känns mjuk och skön. Njut av en jämn sovtemperatur och ett täcke som är väldigt lätt att sköta. Ett svalt täcke i mjuk bomull fyllt med 100% ull. Täcket kan tvättas i maskin på 40°C.

RÖDKÖRVEL Täcke, varmt, 240×220 cm – IKEA

Relaterade kategorier. Fibertäcken Duntäcken & fjädertäcken Ulltäcken Tyngdtäcken Babykuddar & babytäcken. Tyngdtäcken skapar ett tryck som känns som att …

RÖDKÖRVEL Täcke, varmt, 240×220 cm Tyget av bomull andas och håller dig behagligt torr, medan fyllningen av ull känns mjuk och skön. Njut av en varm jämn sovtemperatur och ett täcke som är väldigt lätt att sköta. Ett varmt täcke i mjuk bomull fyllt med 100 % ull. Täcket kan tvättas i maskin på 40°C.

En guide till rätt täcke – IKEA

Vi hjälper dig välja det bästa täcket för en skön nattsömn. Visste du att täcket är en av de viktigaste faktorerna för att få en god sömn? Rätt täcke skapar ett bekvämt mikroklimat i sängen. Upptäck allt du behöver veta om våra täcken genom att läsa mer på IKEA.se.

Täcken & dubbeltäcken – Tunna, svala, tjocka & varma – IKEA

Täcken & dubbeltäcken – Tunna, svala, tjocka & varma – IKEA

Här hittar du våra täcken och dubbeltäcken. Hitta din favorit i vårt stora utbud. Kanske ska du Investera i ett tunt sommartäcke, och ett tjockt för vintern?

Fibertäcken – Varma & svala täcken i polyester – IKEA

Fibertäcken – Varma & svala täcken i polyester – IKEA

Här hittar du våra fibertäcken. Kanske behöver du ett varmt och ett lite tunnare, så att du kan byta efter årstid och hur svalt du har i sovrummet.

Tyngdtäcken – IKEA

Tyngdtäcken – IKEA

Tyngdtäcken

Keywords: ikea ulltäcke, ulltäcke ikea