Ikea väckarklocka

Väckarklockor ser till att du kommer upp – IKEA

Väckarklockor ser till att du kommer upp – IKEA

7 produkter i resultat · FILMIS Klocka/termometer/alarm, 16.5×9 cm · DEKAD Väckarklocka, 10 cm · MALLHOPPA Väckarklocka, 11 cm · KUPONG Väckarklocka, 4×6 cm.

Utforska vårt utbud av väckarklockor. Välj bland en rad olika stilar, inklusive vintageklockor med ringklockor, eller digitala väckarklockor med en fem minuters snooze-knapp för dem som vill ha några extra minuter i sängen. En väckarklocka är en bra lösning för den som vill vara i tid.

KUPONG Väckarklocka, grön, 4×6 cm – IKEA

KUPONG Väckarklocka, grön, 4×6 cm Designen är nätt och nedtonad, den grågröna färgen stilren – men ljudet tar för sig. Larmet på väckarklockan ökar i 4 steg under 2 minuter, om ingen stänger av. Tillräckligt för att få liv i svårväckta!

DEKAD Väckarklocka, låg volt/svart, 10 cm – IKEA

DEKAD Väckarklocka, låg volt/svart, 10 cm Inuti den här stilrena väckarklockan i klassisk stil döljer sig ett modernt quartzurverk. Du slipper alltså störas av ett tickande ljud när klockan går, men hör garanterat när det är dags att vakna.

MALLHOPPA Väckarklocka, låg volt/silverfärgad, 11 cm

MALLHOPPA Väckarklocka, låg volt/silverfärgad, 11 cm – IKEA

MALLHOPPA Väckarklocka, låg volt/silverfärgad, 11 cm Väckarklockan MALLHOPPA är både snygg och praktisk. Självklar på nattduksbordet, men passar lika bra på en byrå ihop med andra dekorativa föremål. Stilren design gör att klockan passar i många miljöer och i hemmets alla rum.

TJINGA Väckarklocka, låg volt/turkos, 8×8 cm – IKEA

TJINGA Väckarklocka, låg volt/turkos, 8×8 cm

BONDTOLVAN Väckarklocka, analog/blekrosa, 8×9 cm

BONDTOLVAN Väckarklocka, analog/blekrosa, 8×9 cm – IKEA

BONDTOLVAN Väckarklocka, analog/blekrosa, 8×9 cm Ge dina morgnar ett lyft med den analoga väckarklockan BONDTOLVAN designad av Aaron Probyn. Klockan ger dig en skön mjukstart på dagen – som du kan dra ut på genom att trycka på klockans snooze-funktion.

FILMIS Klocka/termometer/alarm, låg volt/svart, 16.5×9 cm

FILMIS Klocka/termometer/alarm, låg volt/svart, 16.5×9 cm – IKEA

FILMIS Klocka/termometer/alarm, låg volt/svart, 16.5×9 cm En batteridriven klocka med 3 olika funktioner: tid, alarm och temperatur. Klockan har LED bakgrundsbelysning, som tänds när du trycker ner knappen. Klockan har en snooze-funktion och väckningssignalen upprepas var femte minut.

Väggklockor och bordsklockor i flera varianter – IKEA

Väggklockor och bordsklockor i flera varianter – IKEA

Utforska vårt sortiment av väggur och bordsklockor. Bläddra i vårt breda utbud av klassiska, läckra, moderna och traditionella stilar, med olika storlekar för att passa ditt vardagsrum. Ta den tid du behöver för att hitta en väggklocka som passar din smak och ditt utrymme!

IKEA, Väckarklocka, Svart – Tradera

Keywords: ikea väckarklocka, väckarklocka ikea