Recliner fåtölj ikea

Vilfåtöljer – IKEA

Vilfåtöljer – IKEA

Skaffa en mysig sittplats i vardagsrummet med en fåtölj eller schäslong från IKEA. Vi har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och …

Vilfåtöljer

MUREN Vilfåtölj, Remmarn ljusgrå – IKEA

Bekväma fåtöljer i ett tomt hörn kan skapa en perfekt läshörna eller fler sittplatser i vilket rum som helst. Handla online och i butik idag.

MUREN Vilfåtölj, Remmarn ljusgrå Slå dig ner i vilfåtöljen MUREN så får du en glad överraskning. Den är nämligen ställbar i tre lägen, och har dessutom inbyggd fotpall. Tryck din egen rygg bakåt så fälls ryggstödet ner och fotpallen upp – sedan är det bara att njuta!

MUREN Vilfåtölj, Remmarn mörkgrå – IKEA

Tygfåtöljer. Vill du skapa en dedikerad plats för ett filmmaraton eller långläsning av din nya deckare? Våra tygfåtöljer är designade för …

MUREN Vilfåtölj, Remmarn mörkgrå Slå dig ner i vilfåtöljen MUREN så får du en glad överraskning. Den är nämligen ställbar i tre lägen, och har dessutom inbyggd fotpall. Tryck din egen rygg bakåt så fälls ryggstödet ner och fotpallen upp – sedan är det bara att njuta!

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Skaffa en mysig sittplats i vardagsrummet med en fåtölj eller schäslong från IKEA. Vi har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och inredningsstilar.

Fåtöljer – IKEA

Fåtöljer – IKEA

Bekväma fåtöljer i ett tomt hörn kan skapa en perfekt läshörna eller fler sittplatser i vilket rum som helst. Handla online och i butik idag.

EKOLSUND Vilfåtölj, Gunnared mörkgrå – IKEA

EKOLSUND Vilfåtölj, Gunnared mörkgrå Vilfåtöljen EKOLSUNDhar mjukt rundade former i en storlek som gör den lätt att placera överallt. Ställbar i tre lägen – så välj om du vill sitta upprätt, luta dig bakåt eller fälla ända ner för en tupplur. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

UPPBUREN Fåtölj, med lyftfunktion – IKEA

UPPBUREN Fåtölj, med lyftfunktion Sitsen på den här fåtöljen har lyftfunktion som gör att du kan sätta dig mjukt och få lite stöd när du vill resa dig. Du reglerar den enkelt med hjälp av handtaget på fåtöljens högra sida. Klädseln på sittplymån är avtagbart och kan tvättas i maskin.

Tygfåtöljer & öronlappsfåtöljer för ditt vardagsrum – IKEA

Tygfåtöljer & öronlappsfåtöljer för ditt vardagsrum – IKEA

I vårt sortiment av tygfåtöljer och öronlappsfåtöljer hittar du allt från fjädrande stommar med hög rygg i böjträ till fluffiga plymåer som du kan sjunka ner i.

EKOLSUND Vilfåtölj, Gunnared ljus brunrosa – IKEA

EKOLSUND Vilfåtölj, Gunnared ljus brunrosa Vilfåtöljen EKOLSUNDhar mjukt rundade former i en storlek som gör den lätt att placera överallt. Ställbar i tre lägen – så välj om du vill sitta upprätt, luta dig bakåt eller fälla ända ner för en tupplur.

Keywords: recliner fåtölj ikea, reclinerfåtölj ikea, vilstol ikea, vilfåtölj ikea, ställbar fåtölj ikea, ikea vilstol, ikea recliner