Rusta kattmat

Kattmat – Rusta

Kattmat – Rusta

I vårt breda sortiment hittar du olika märken bland kattmat och kattgodis i mängder av smaker. Hitta en ny favorit till kissen bland vårt torrfoder med …

Vilken kattmat är din katts favorit? Vi har både torrfoder och våtfoder i många olika smaker, som är snälla mot din plånbok.

Våtfoder, katt Latz 44×85 g Blandade smaker i gelé – Rusta

Våtfoder, katt Latz 44×85 g Blandade smaker i gelé – Fritid – Rusta.com

Våtfoder för katter i smidiga portionsförpackningar, finns både i sås och gelé. Innehåller hälsosamma omega 6-fettsyror, mineraler och vitaminer.

Våtfoder, katt Whiskas 40×100 g Olika smaker – Fritid – Rusta

Våtfoder, katt Whiskas 40×100 g Olika smaker – Fritid – Rusta.com

Whiskas klassiska menybox med blandade smaker av bitar i sås. 40 praktiska portionspåsar. God balans av vitaminer och mineraler, främjar sunda urinvägar. Tillsatt zink för en sund hud och fin päls.

Katt – Rusta

Katt – Rusta

Din katt förtjänar det absolut bästa! Vi har allt din katt kan behöva, till hög kvalitet men till överraskande låga priser!

Våtfoder, katt Sheba 85 g Olika smaker – Fritid – Rusta.com

Kattmat i sorterna Classic, Selection och Finesse. Paté, mousse eller i bitar i sås. Finns i flera olika smaker. Sorten Selection är dessutom helt utan konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel.

Våtfoder, katt Mjau 48×85 g Sås Olika smaker – Fritid – Rusta

Våtfoder, katt Mjau 48×85 g Sås Olika smaker – Fritid – Rusta.com

Mjau våtfoder i storförpackning! Innehåller hela 48 portionsförpackningar med härliga bitar i sås eller gelé. Blandade smaker i de olika förpackningarna. Fodret i sås innehåller smakerna oxkött, kyckling, havsöring och lax. Fodret i gelé innehåller smakerna oxkött, kyckling, räkor och lax. Tillverkade av naturliga råvaror och rik på animaliska proteiner, dessutom helt utan tillsatt socker. Fodret i gelé är dessutom utan spannmål.

Våtfoder, katt Sheba Fresh & Fine – Rusta

Våtfoder, katt Sheba Fresh & Fine 50×50 g Olika smaker i sås – Fritid – Rusta.com

Läckra bitar i len sås. Perfekt portionsstorlek för fräsch kattmat vid varje måltid. Flera olika smaker.

Torrfoder, katt Whiskas 3,8 kg Nötkött – Fritid – Rusta.com

Torrfoder, katt Whiskas 3,8 kg Nötkött – Fritid – Rusta.com

Whiskas torrfoder har en milt slipande effekt som hjälper till att rengöra kattens tänder och bibehålla ett sunt tandkött. Passar som en egen måltid eller som ett välbalanserat komplement. Finns i flera smaker och förpackningsstorlekar.

Torrfoder, katt Mjau 7,5 kg Kött – Fritid – Rusta.com

Mjau är ett svensktillverkat torrfoder gjort på animaliska proteiner. Fodret innehåller hälsosamma fettsyror, mineraler och vitaminer så att din katt får hela sitt näringsbehov uppfyllt. Utan tillsatt socker eller andra smaktillsatser.

Torrfoder, katt PrimaCat 1,4 kg Adult indoor Lax – Rusta

Torrfoder, katt PrimaCat 1,4 kg Adult indoor Lax – Fritid – Rusta.com

PrimaCat torrfoder innehåller 90% animaliskt protein och är helt utan tillsatt socker, vetemjöl och majs. Fodret är tillverkat i Europa och finns i flera varianter: Grain free är helt utan spannmål, lämplig för katter med känslig mage. Finns i smakerna kyckling respektive lax. Sterilized är optimerad för den kastrerade kattens behov, lämplig även för viktkontroll. Finns med smak av kyckling. Indoor är anpassad för den vuxna, aktiva innekatten. Smak av lax och berikad med omega 3 och omega 6. Kitten Mom är utvecklat särskilt för kattungar och dräktiga/digivande katter. Denna har smak av kyckling och innehåller extra mycket energi, näring och övriga tillskott som exempelvis taurin och aminosyror. Den mindre bitstorleken passar kattungen bra.

Keywords: rusta kattmat, kattmat rusta