Teleskopskaft rusta

Förlängningsskaft 1+1 m – DIY – Rusta.com

Vi har ett brett sortiment av redskap för såväl det lilla som det stora projektet. Välj mellan olika typer av penslar, rollers, slippapper eller hands…

Förlängningsskaft med teleskopfunktion, 1–2 meter. Lämplig till roller för lättare målningsarbeten, samt för skrubborstar med fäste Ø 24 mm.

Mopp med teleskopskaft Vileda – Hem & Inredning – Rusta

Mopp med teleskopskaft Vileda – Hem & Inredning – Rusta.com

På Rusta har vi dammsugare i flera modeller och prisklasser. Vi har även städredskap som moppar, sopborstar, mikrofiberdukar och disktrasor.

SuperMocio 3Action håller rent i husets alla rum och blir garanterat din räddare i nöden! Passar extra bra i rum med fet och envis smuts, exempelvis kök och badrum. Moppremsorna är tillverkade av tre olika material där varje material är anpassat för olika typer av smuts. Non-woven material som samlar upp hår och lösa partiklar, mikrofiber som lösgör fet smuts och en röd zon på toppen av mopphuvudet som tar bort ingrodd smuts. Tål maskintvätt upp till 60° C.

Måleriverktyg – Rusta

Måleriverktyg – Rusta

Teleskopskaft. Beskrivning. Av lackerad plåt. För penslar, rollers och slipklossar. Clickfäste för roller, samt skruvanslutning. Färg: blå-grå.

Vi har ett brett sortiment av redskap för såväl det lilla som det stora projektet. Välj mellan olika typer av penslar, rollers, slippapper eller hands…

Hopfällbar fiskehåv med teleskopskaft Dida 812 Aluminium

Hopfällbar fiskehåv med teleskopskaft Dida 812 Aluminium – Fisketillbehör – Rusta.com

Teleskopskaft. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta …

Vikbar håv med teleskopskaft, nätdjup 80cm, nät av stark plast. Lås tillverkad i aluminium. Mått stängd 66cm, öppen max. 150 cm.

Minihåv 85 x 20 cm – Fiske – Rusta.com

En praktisk minihåv för barn! För små fiskar eller till annan lek. Ramdiameter 20 cm. Teleskopskaft, total längd 85 cm.

Städredskap – Rusta

På Rusta hittar du prisvärda städredskap som dammsugare, golvmoppar och hinkar som underlättar städningen hemma. Välkommen in!

Teleskopskaft – Biltema.se

Teleskopskaft

Teleskopskaft – Jula

Teleskopskaft. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar.

Tvättborste med teleskopskaft – Clas Ohlson

Keywords: teleskopskaft rusta